Despre Cartagina Imobiliare Bucuresti

Experiența și profesionalismul ne recomadă pe piața imobiliară de aproape 15 ani. Suntem onorați să vă spunem că suntem echipa Cartagina Build și ne ocupăm de vânzări și închirieri de locuințe în zona de Nord.

Am cunoscut perioda de boom a pieței, dar și criza care a paralizat întreaga lume imobiliară. În tot acest timp, am tratat businessul într-o manieră profesionistă, conștieți că fiecare client este important, iar nevoile lui ce țin de domeniul real estate trebuie satisfăcute cu atenție și dedicare.

Dacă aveți nevoie de un simplu sfat sau de suport prefesionist pe durata unei tranzacții imobiliare nu ezitați să contactați unul dintre agenții noștri imobiliari! Echipa noastră este formată exclusiv din specialiști care cunosc în cel mai mic detaliu piața imobiliară și legile specifice acestui domeniu. Sunt agenți experimentați, aflați într-o continuă specializare profesională, pentru a-ți oferi mereu servicii de înaltă calitate, într-un timp cât mai scurt.

Venim de fiecare data în întâmpinarea ta cu soluții inovative și profesioniste care să rezolve rapid orice nevoie sau problemă imobiliară ai avea. Te poți baza oricând pe echipa Cartagina Build, partenerul tău de încredere într-o tranzacție imobiliară.

Serviciile oferite de către compania noastră:

• pregătirea proprietății în vederea vânzării;

• asistentă juridică privind actele necesare încheierii
în deplină siguranță a tranzacției imobiliare;

• consultanță de specialitate