Apartament 3 camere+curte 100mp Penny OMV , COMISION 0

€ 149,000 
ID Oferta: 2093
Actualizat la: 16 Noiembrie 2021, Numar de afisari: 45
Adauga la favorite

Apartamentul este situat intr-un cartier linistit ,din zona de nord a Bucureștiului, la 2 minute de rondul OMV si Plazza Pipera ,vis-a-vis de Penny Market. Strada pe care se afla complexul este asfaltata, lata si fara trafic, intrucat este închisă. Apartamentul face parte dintr-un imobil cu 4 etaje, 10 apartamente, cate doua apartamente pe etaj.

Apartamentul are 2 bai, dressing, geamurile sunt pana in pardoseala si au inaltimea de 240 cm, inclusiv geamurile de la bai. Camerele si baile sunt generoase, living-34 mp, dormitor matrimonial care include baie si dressing 22 mp. Bucataria este deschisa, cu posibilitate de inchidere cu sticla sau caramida. Terasa are o suprafata de 6 mp, gradina 90 mp.

Holul de acces al proprietatii comunica direct cu livingul si bucataria, oferind o deschidere ampla si aerisita care se continua cu suprafete vitrate mari care se deschid spre terasa.

Dormitorul matrimonial este prevazut cu dressing si baie matrimoniala, iar cel de-al doilea dormitor, amenajat in aceleasi nuante calde, se integreaza perfect cu designul intregului spatiu. Cea de-a doua baie deserveste atat zona de living cat si dormitorul secundar.

Apartamentul este prevazut cu finisaje premium si dispune de centrala proprie Viessmann in condensatie cu sistem de incalzire in pardoseala, videointerfon cu display color si tastatura touch, iluminat tip led. Baile sunt gandite in concordanta cu ultimele trenduri in materie de design si utilitate, gresia si faianta sunt fabricate in Italia, Cerdomus .Usile sunt fabricate in Italia, de cea mai buna calitate, culoare alba; parchet Egger

Casa scarii: placata cu marmura, iluminata cu banda led design.

Curtea este amenajata cu gazon si arbusti thuja, iar terasa este placata cu travertin.

Betonul :Structura de rezistenta este din beton armat, respectand cele mai exigente normative.Betonul este de tipul B 350 la plansee si B 400 la stalpii de rezistenta si diafragme, rezistenta la compresiune marita si la o clasa de risc seismic mare.

Fierul: Fierul folosit este de tipul BST 500. Acest tip de oțel reprezintă un produs modern, de caracteristici superioare pentru realizarea betonului armat.

Caramida: Caramida este de tip Porotherm marca Wienerberger, grosime 30 cm, ce confera un confort termic superior.Pentru izolare fonica, peretii de separare intre apartamente cat si cei de compartimentare din apartament sunt realizati din caramida Porotherm, grosime 30 cm intre apartamente si 15 cm in interiorul apartamentului.


Fatada:Constructia este placata cu polistiren de 10 cm. EPS 80, Swisspor, tencuiala decorativa cu proprietati hidrofuge de cea mai buna calitate,fatada ventilata.

Lift:KONE 6-8 persoane.

Tamplaria exterioara este de cea mai buna calitate, Salamander Bluevolution 92, 7 camere, geam tripan, iar tehnologia geamurilor include sistemele Low E si 4 Seasons. Datorita suprafetelor mari vitrate, sticla folosita este securizata si laminata.
Iarna: ofera o izolatie termica de trei ori mai mare decat a unui dublu vitraj obisnuit;Vara: la acest tip de vitraj, transmisia directa de caldura solara prin geam este redusa de doua ori.
Avantajele acestui tip de sticla sunt:
-Mentinerea confortului termic in orice anotimp;
-Reducerea costurilor cu incalzirea si cu aerul conditionat;
Sticla Low-E:-reducerea semnificativa a costurilor pentru incalzire;
Sticla securizata-laminata : In caz de impact geamul se sparge in bucati mici care raman lipite, evitand ranirea.

Incalzirea:Incalzirea apartamentului este realizata prin pardoseala, centrala termica gaz.

Iluminat: LED.

Balustrade: sticla

Utilitati: apa-canalizare de la reteaua orasului, gaze, electricitate, telefon, cablu, internet fibra optica.

Parcare: un loc de parcare suprateran care nu este inclus in pret, plus posibilitatea de a parca inca doua-trei masini in curtea proprie.

Apartamentul este bransat definitiv la toate utilitatile, canalizare, apa, curent, gaze, cablu, are cadastru, intabulare, certificat energetic, toate actele finalizate.

Localitate: Bucuresti
Zona: Pipera
Reper: omv
Numar Camere: 3
Suprafata utila: 75 mp
Compartimentare: decomandat
Confort: 1
Etaj: parter/4
Numar Bucatarii: 1
An Constructie: 2021
Interfon: Da,
Lift: Da,
Tip Bloc: Bloc,

Solicita detalii

Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.