Vila duplex,Iancu NicolaeRENOVATA COMPLETTOTUL NOU

€ 349,000 
ID Oferta: 2364
Actualizat la: 16 Mai 2023, Numar de afisari: 335
Adauga la favorite

Situata in complexul rezidential Gamma-Delta, beneficiind de servicii de paza non stop și cheltuieli minime de administrare, vila tip duplex este renovata complet in acest an, avand instalatii sanitare si electrice noi, geamuri tripan, noi, culoare gri anthracit, mana curenta metalica in culoarea geamurilor, scara interioara cu trepte din lemn masiv.
LA PARTER gasim holul de intrare flancat de o baie cu cabina de dus si bucataria deschisa. Apoi livingul generos, cu zona de dinning, un dormitor cu baie proprie(cada) si o alta camera deschisa, situata in fata gradinii si terasei, foarte luminoasa inconjurata de geamuri mari, de sus pana jos, ce poate fi folosita ca spatiu de odihna, loc de joaca sau birou (camera ce poate fi separata de zona de living cu sticla devenind o camera independenta).
Din living se iese pe terasa de 15 mp si in curtea acoperita impecabil de gazon.
In curte se afla un spatiu elegant de depozitare in forma de casuta, incapatoare si usor accesibila.
LA ETAJ se afla doua dormitoare generoase, un birou si cea de a 3 a baie (cabina).
IN POD se poate ajunge usor cu o scara montata deja in chepeng, model armonica, unde veti gasi un spatiu de 57 mp , izolat termic, mochetat, prevazut cu curent electric, calorifer si instalatii de apa si scurgere,pentru cazul in care se va realiza mansardarea proprietatii.
Placarile ceramice ale casei au fost executate dupa proiectele arhitectilor DELTA STUDIO, iar bateriile chiuvetelor si cazii cat si coloanele de dus sunt marca HANSGROHE.
Toate cele 3 bai sunt prevazute cu ferestre.
Camerele sunt prevazute cu aparate de aer conditionate noi si usi albe PINUM si deasemenea in toate cele 6 camere exista instalație de cablu tv si internet, iar prizele, sigurantele si tabloul electric sun marca Gewiss.
A fost refacuta total fatada exterioara cu izolatie exterioara de 10 cm, au fost inlocuite tabla si burlanele, iar gardul a fost inlocuit in totalitate fiind prevazut cu sistem de iluminat.
In gradina a fost executat un sistem de drenaj pentru a evita inundarea acesteia, iar in fata casei exista 2 locuri de parcare proprii.

Localitate: Bucuresti
Zona: Pipera
Reper: jolie ville
Numar Camere: 4
Suprafata utila: 160 mp
Suprafata Teren: 227 mp
Numar Dormitoare: 5
Numar Bai: 3
Front: 12 ml / nr fronturi 1
Deschidere: 12 ml
Numar Bucatarii: 1
An Constructie: 2002
Acces auto: Acces auto,
Destinatie: Locuinta,
Incalzire: Centrala Termica,
Materiale: Caramida ,
Stadiu Finisare: Finalizat,
Structura: Beton,
Tip: Duplex,
Tip Curte: Individuala,
Vecinatati: Autobuz, Zona comerciala, Banca, Supermarket,

Solicita detalii

Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.